Resultats de la cerca bàsica: 588

21. manat d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ramet d'herbes aromàtiques, principalment llorer, farigola i julivert, que s'afegeix a un menjar durant la cocció per a fer-lo més saborós. [...]
22. partícules fines
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències de la Terra
Partícules en suspensió en l'aire que tenen 2,5 micres de diàmetre o menys. [...]
23. partícules fines
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Transports
Partícules en suspensió que tenen un diàmetre comprès entre 2,5 micres i 0,1 micres, de manera que poden arribar als pulmons. [...]
24. finès
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Llengua. Literatura
Durant molt de temps, els finesos van restar incorporats a l'òrbita de Suècia. El suec, llengua de nombrosos colons que es van anar establint a les costes finlandeses, es va convertir en la llengua dominant de Finlàndia. El finès, però, no va ser arraconat del tot i al segle XV ja s'escrivia [...]
25. finès
Font Diccionari català-castellà d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-esa adj i m i f 1 finés -esa. m 2 [llengua] finés.  [...]
26. finés (castellà)
Font Diccionari castellà-català d'Enciclopèdia Catalana (4a edició)
-esa adj i m i f 1 finès -esa. m 2 [lengua] finès.  [...]
27. entrecot de vedella amb herbes o amb pebre
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
 [...]
28. ceràmica de parets fines
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Ciències socials
Ceràmica romana fabricada entre els segles ll aC i ll dC, caracteritzada per unes parets molt primes. [...]
29. herbes de Provença
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Assortiment d'herbes aromàtiques característiques de la Provença amb què s'adoben alguns plats o aliments. [...]
30. manat d'herbes
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Ramet d'herbes aromàtiques, principalment llorer, farigola i julivert, que s'afegeix a un menjar durant la seva cocció per tal de fer-lo més saborós. [...]
Pàgines  3 / 59 
<< Anterior  Pàgina  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  Següent >>